top of page

Ik creëer een plek waar jij je authenthieke zelf kan zijn en ontwikkelen

Wat is een authentiek leven?

Ik help mensen hun eigen, authentieke leven te leiden. maar wat is het om authentiek te zijn? Ik geloof dat iedereen een rol heeft in het grote geheel. Ieder van ons heeft dus een missie, of je dat nou weet of niet. Jouw rol in nemen in het geheel zoals alleen JIJ weet hoe deze gespeeld moet worden. Dat is voor mij een authentiek leven.

Zo klinkt het niet heel speciaal daar ben ik me van bewust, maar als we kijken naar de hoeveelheid invloed van buitenaf, lijkt de grens tussen wat van ons is en wat niet bijna onmogelijk te bewaken. Zeker in een maatschappij die zichzelf boven de natuurlijke orde stelt. Mee draaien is tegenwoordig belangrijker dan je eigen authentieke plek in nemen. Je zult begrijpen dat om ons eigen leven te leiden we eerst moeten weten wie wij, in essentie echt zijn. Welke invloeden er vanuit de systemen in ons door werken en hoe we weer in contact komen met ons diepere weten. Om vanuit daar onze plek in te nemen. Echter zul je merken dat jouw ideaal, jouw eigen leven, niet in het plaatje van ons systeem past.

Kies je voor jezelf? Dan zal het systeem tegenstribbelen. Aan ons om trouw te zijn aan ons zelf. En ongehoorzaam naar wat ons uit die kracht probeert te halen. 

finn05.JPG
Liefdevolle rebellie

Om te kunnen leven naar je eigen ideaal -dus hoe jij je leven in de meest perfecte zin voor je ziet- is het nodig om rebels te zijn. Wanneer jouw idealen of ideeën niet overeenkomen met die van de status quo sta je voor een keuze. Je kan mee bewegen en je ideaal laten varen OF je houdt je rug recht, en durft te gaan staan voor wat jij geloofd. Voor wat jij ziet als rechtvaardig. 

Ja, dan ben je ongehoorzaam en ja, dan zullen mensen je rebels noemen, maar je doet het vanuit een innerlijke overtuiging dat het echt goed is. Ik geloof namelijk dat ieder mens in essentie goed is. Zolang wij in contact staan met ons ware authentieke zelf zullen wij nooit slecht kunnen behoeven.

Vandaar liefdevolle rebellie. vanuit onze essentie -de liefde- kunnen en durven staan voor wat we geloven. en daarmee ongehoorzaam zijn aan wat wij onjuist achten.

finn18.JPG
Waarom nu?

In een wereld waar de groepsdeugd belangrijker is geworden dan individueel gezond verstand is afwijken van de groep lastiger dan ooit. Een afwijkende mening hebben van de meerderheid zorgt tegenwoordig zelfs voor een schuldgevoel bij velen (je schuldig voelen voor je mening?!). De invloed van het centraliseren van ons gedachtegoed heeft onze authenticiteit geschaad. Met als gevolg dat onze rug recht houden en staan voor wat juist is als rebellie wordt gezien. De held wordt door de heersende macht gezien als de vijand. Dus het is tijd om liefdevol ongehoorzaam te zijn. 

Denk jij dat ik iets voor je kan betekenen? Of dat er een samenwerking mogelijk is? Neem contact op.

bottom of page